pondelok 12. augusta 2013

Jools Oliver - Little Bird for Mothercare

Jools Oliver (manželka známeho Jamieho Olivera) už druhý rok spolupracuje so značkou Mothercare, pre ktorú vytvorila nádhernú detskú kolekciu Little Bird.























Všetko sa vraj začalo detskou nočnou vyšívanou košieľkou značky Mothercare, ktorú nosila Jools po svojich dvoch sestrách ešte v 70-tych rokoch minulého storočia a neskôr ju vynosili aj jej všetky štyri deti (Poppy, Daisy, Petal a Buddy). Bola vypraná neskutočne veľa krát a stále vyzerala ako nová. Práve dojčenské nočné košele sa stali základným kúskom detskej kolekcie oblečenia od Jools, ktorú oslovila značka Mothercare na spoluprácu.

Pri vytváraní sa Jools inšpirovala hlavne spomienkami na vlastné detsvo - je trochu retro, trochu nostalgická a evokojúca nevinnosť a dominujú v nej iné farby, ako sú klasická baby ružová alebo modrá. Opakuje sa motív dúhy, pásiky alebo geometrické vzory, zajačik alebo sŕňa. Základom chlapčenskej kolekcie sa stal hnedý kord, ktorý nosil v detsve aj Jamie Oliver. Dojčenská kolekcia nesie milý záhradný motív.

Kolekcia sa predáva za veľmi príjemné ceny v kamenných obchodoch Mothercare alebo online tu.

Zdroj: Little Bird by Jools Oliver

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára