streda 11. septembra 2013

Hračky od Miller Goodman

Dnešné vychytávky sú créme de la créme - hračky od celosvetovo uznávaných britských dizajnérov Zoe Miller a Davida Goodmana, ktorí nielen že vytvárajú detské knihy pre našu obľúbenú Tate Gallery v Londýne, ale od roku 2008 tvoria aj pod svojou vlastnou značkou Miller Goodman.













Vyrábajú hračky, ktoré stimulujú kreativitu nielen detí, ale aj ich rodičov. Všetky produkty sú vyrobené z kaučukového dreva a sú ručne maľované. Kocky sú príjemné na dotyk a spĺňajú najvyššie nároky moderného dizajnu.

ShapeMaker - 25 drevených kociek, pomaľovaných z každej strany jednoduchými geometrickými tvarmi, umožňujú vyskladať tisíce obrázkov. Kontrastné farby a veľkosť kociek robia ideálnu hračku aj pre menšie deti. Táto hračka získala v roku 2009 zlatú cenu v prestížnej súťaži Practical Pre-School.


















FaceMaker - 25 drevených kociek v červeno-čiernej kombinácii Vám umožní poskladať tisícky tvárí a odporúčajú ich hlavne pre staršie deti.
























PlayShapes - 74 kociek rôznych tvarov ponúka nekonečné možnosti skladania. PlayShapes sa môžu premeniť na zvieratká, tváre, dopravné prostriedky, krajiny a pod. Vzhľadom na veľkosť kociek sa odporúčajú pre deti staršie ako 3 roky.




















#tip na darček pre deti, ktoré už 'majú všetko'.

V naších končinách ich kúpite napríklad TU.

Zdroj: Miller Goodman

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára